Acasă Uncategorized Polițistul acuzat de pedofilie și-a recunoscut faptele, inclusiv pe cea din 2012

Polițistul acuzat de pedofilie și-a recunoscut faptele, inclusiv pe cea din 2012

DISTRIBUIȚI
foto:cancan.ro

149301 – 09012018 –  Polițistul acuzat de pedofilie, Eugen Stan, și-a recunoscut faptele, spune avocatul său, Dumitra Constantin Adi. Bărbatul este acuzat că a abuzat doi copii în liftul unui bloc din Drumul Taberei. Avocatul spune că polițistul a recunoscut o faptă similară din 2012 şi e, în continuare, suspect în alte cazuri. Bărbatul va fi prezentat mrți instanţei cu propunere de arestare preventive.

Ieri, purtătorul de cuvânt al MAI, comisar-șef de poliție Monica Dajbog, a susținut, într-o declarație de presă, că acest caz ”nu trebuie tratat superficial” și că ”nu toată Poliția este de blamat, însă sistemul trebuie corectat”.

MAI recunoaște faptul că, în timp, au mai existat derapaje grave la unii polițiști, ceea ce înseamnă, în viziunea conducerii ministerului, că sistemul actual nu are pârghii eficiente de verificare, testare, cunoaștere.

Eugen Stan, care este tatăl unei fete de 22 de ani, a fost recunoscut din imagini chiar de colegii săi de la Brigada Rutieră, care i-au alertat pe anchetatori. Fără să ştie cum ar putea reacţiona suspectul în momentul în care ar fi fost reţinut, poliţiştii de la Omoruri au recurs la o stratagemă: ei l-au chemat la discuţii pe comisarul Rene Vornicu, la sediul Poliţiei Capitalei, dar i-au sugerat să vină cu tot cu maşină şi, implicit, şofer. În momentul în care maşina comisarului a intrat în curtea Poliţiei, agentul Eugen Stan a fost imobilizat, scrie Adevărul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.