Acasă Politic Sorin Gal, noul șef al ANRM

Sorin Gal, noul șef al ANRM

DISTRIBUIȚI
foto:profit.ro

 149246 – 04012018 – Sorin Gal va exercita atribuţiile preşedintelui Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale (ANRM), potrivit unei decizii a premierului Mihai Tudose. Conform deciziei şefului Guvernului, Sorin Gal este director general al Direcţiei generale gestionare, evaluare şi concesionare resurse/rezerve petrol din ANRM.

El va exercita atribuţiile preşedintelui ANRM până la numirea conducătorului acestei instituţii publice, în condiţiile legii.

Pe 29 decembrie 2017, premierul Mihai Tudose a decis eliberarea lui Gigi Dragomir din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de Stat, al ANRM. Dragomir ocupa această funcţie din 3 octombrie. Tot atunci, şeful Guvernului a decis că Marius-Iulian Carabulea va exercita atribuţiile de coordonare a activităţii ANRM.

Gigi Dragomir nu avea nicio experiență la acest capitol. El venea de pe funcția de inspector in cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Ilfov. În ultimii ani, acesta a participat la o serie de concursuri în Direcția Finanțelor Publice București și Direcția de Combatere a Fraudelor, dar a fost respins.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.