Acasă Anchete Interne Spălare de bani la firmele de curăţenie

Spălare de bani la firmele de curăţenie

DISTRIBUIȚI

149430 – 17012018 –Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au pus în aplicare 9 mandate de percheziţie domiciliară în Bucureşti şi în judeţul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea unor infracţiuni de evaziune fiscală şi spălarea banilor, în domeniul prestărilor de servicii de curăţenie.

Din investigații a reieșit că, în perioada 2011 – 2016, reprezentanţii unor societăţi comerciale, având ca obiect de activitate prestarea serviciilor de curăţenie, ar fi înregistrat în contabilitate achiziţii fictive de bunuri şi servicii, de la societăţi comerciale cu comportament de tip „fantomă”  sau societăţi comerciale cu identitate furată, în scopul sustragerii de la plata obligaţiilor fiscale.

Potrivit Poliției Române, persoanele implicate au fost conduse  pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Poliţia Sectorului 5. Prejudiciul cauzat bugetului de stat estimat este de 4.500.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.