Acasă Social Administratie ”Spitalul Metropolitan” nu se mai face în Șoseaua Pipera nr. 55

”Spitalul Metropolitan” nu se mai face în Șoseaua Pipera nr. 55

DISTRIBUIȚI

 149443 – 18012018 – Proiectul de hotărâre privind preluarea în administrarea directă a Consiliului General al Municipiului București a imobilului din Șoseaua Pipera nr. 55, Sector 2, în vederea realizării obiectivului de investiții ”Spitalul Metropolitan”, a fost respins miercuri, 17 ianuarie, in Consiliul General.

”Un spital nou, construit de la zero, prezintă multiple avantaje, întrucât pot fi asigurate din start circuite medicale și condiții igienico-sanitare la cele mai înalte standarde. Un aspect foarte important este cel al accesibilității locației, criteriu îndeplinit în cazul nostru, dată fiind apropierea de aeroport, metrou, transport public de suprafață. De altfel, un astfel de amplasament, periferic, este de preferat unuia central, din cauza problemelor de trafic care sunt generate inevitabil”, a declarant primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Cu toate acestea, proiectul, care avea nevoie de doua treimi, a fost respins, avand 32 de voturi ‘pentru’ (PSD, ALDE si PMP), 18 abtineri (7 voturi PNL si 11 voturi USR) si 2 voturi impotriva (1 vot USR si 1 vot PNL).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.