Acasă Social Aparare Transferul de autoritate al militarilor polonezi aflați în misiune la Craiova

Transferul de autoritate al militarilor polonezi aflați în misiune la Craiova

DISTRIBUIȚI
foto: cvlpress.ro

149355 – 12012018 – Vineri, 12 ianuarie, începând cu orele 11.00, la sediul Batalionului 26 Infanterie ”Neagoe Basarab” are  loc ceremonia prilejuită de transferul de autoritate al contingentelor militare din Polonia, rotația I și rotația a-II-a. Contingentul polonez este parte componentă a iniţiativei comune, având misiunea de a contribui la asigurarea prezenţei consolidate în Sud-Estul Alianţei, în conformitate cu măsurile adoptate în cadrul Summit-ului NATO de la Varşovia din 2016.

Contingentul polonez este afiliat Batalionului 26 Infanterie ”Neagoe Basarab” din cadrul Brigăzii Multinaţionale Sud-Est, iar durata unei rotații în România pentru fiecare contingent este de aproximativ şase luni.

Polonia participă cu un contingent format din 225 de militari şi 47 de mijloace tehnice în compunerea Batalionului 26 Infanterie “Neagoe Basarab” din cadrul Brigăzii Multinaţionale Sud-Est, materializând astfel angajamentele asumate de către România și Polonia în cadrul Summit-ului NATO de la Varşovia din anul 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.