Acasă Social Administratie Capitala mai rostogolește o datorie

Capitala mai rostogolește o datorie

DISTRIBUIȚI

149865 – 19022018 – Consiliul General al Municipiului București a aprobat contractarea și/sau garantarea unei/unor finanțări rambursabile interne şi/sau externe în valoare totală de până la 555.000.000 lei, în vederea refinanțării datoriei publice locale provenite din emisiunea de obligațiuni realizată în anul 2015, cod ISIN ROPMBUDBL012 și maturitate 3 ani.

În aplicarea Hotărârii nr. 624/19.12.2017 în vederea refinanțării acestei emisiuni de obligațiuni din anul 2015, Municipiul București a demarat procedura de atribuire de servicii financiare în legătură cu emiterea și vânzarea de obligațiuni destinate refinanțării emisiunii de obligațiuni municipale scadente la data de 4 Mai 2018.

Procedura a fost inițiată la 6 februarie, prin publicarea în SEAP a Anunțului Publicitar nr. 152633 și pe site-ul instituției a Anunțului de participare și a documentației aferente, la secțiunea Achiziții/ACHIZITII – Direcția Management Proiecte şi Finanțări Externe

Ședința de deschidere a ofertelor de servicii financiare în legătură cu emiterea şi vânzarea de obligațiuni a avut loc la 14 februarie, fiind depuse două oferte de către Asocierea BT Capital Partners SA și Banca Transilvania SA și Asocierea Banca Comercială Română SA, BRD – GroupeSociétéGénérale SA și Raiffeisen Bank SA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.