Acasă Social Educatie Consultare on-line pentru găsirea unei soluții optime pentru planuri-cadru pentru învățământul liceal

Consultare on-line pentru găsirea unei soluții optime pentru planuri-cadru pentru învățământul liceal

DISTRIBUIȚI

149707 – 07022018 –   Un chestionar online este pus de Ministerul Educației Naționale și Institutul de Științe ale Educației la dispoziția tuturor celor interesați (cadre didactice, inspectori școlari și alte categorii de specialiști interesați) să participe la dezbatere­a publică privind proiectele de planuri-cadru pentru învățământul liceal.

Prin intermediul chestionarului, sunt colectate sugestiile, opiniile sau comentariile pe acest subiect. MEN recomandată parcurgerea, în prealabil, a celor 3 propuneri de plan-cadru supuse dezbaterii, precum și a profilului de formare al absolventului de liceu. Suplimentar, pe lângă răspunsurile propriu-zise, pot fi făcute, dacă este cazul, observații și propuneri în spațiile special dedicate.

Consultarea publică nu vizează strict alegerea uneia dintre cele 3 variante propuse spre dezbatere, ci găsirea unei soluții optime, și a unui feedback relevant pentru realizarea unui plan-cadru pentru liceu.

Nu se solicită date cu caracter personal, iar răspunsurile sunt confidențiale și vor fi utilizate doar în scopul consultării, precizează MEN.

Consultarea publică se desfășoară în perioada 6 – 20 februarie 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.