Acasă Externe Cooperare româno-germană în domeniul polițienesc

Cooperare româno-germană în domeniul polițienesc

DISTRIBUIȚI

 149953 – 23022018 – Șeful Poliției Române, chestor principal de poliție Cătălin Ioniță, a participat, la München, în Germania, la o întrevedere de lucru cu șeful Poliției Bavareze, pentru consolidarea cooperării polițienești dintre cele două state.

La data de 22 februarie, șeful Poliției Române, chestor principal de poliţie Cătălin Ioniță, a participat la o întrevedere de lucru în München, Germania, la sediul Ministerului pentru Afaceri Interne, Construcții și Transporturi, din landul Bavaria.

Inspectorul general s-a întâlnit cu șeful Poliției Bavareze, Wilhelm Schmidbauer, pentru a discuta despre cooperarea polițienească bilaterală, pe baza Declarației comune a Ministerului Administrației și Internelor și Ministerului de Stat pentru Interne al Bavariei, semnată la München, în 2004, și aprobată prin HG 682/2004.

La întâlnire a participat și Iulia Ramona Chiriac, consul general al României la München.

Au fost discutate și aspecte legate de evaluarea și de implementarea măsurilor cuprinse în Protocolul celei de-a IX-a Sesiuni a Comisiei Mixte Guvernamentale România-Bavaria 2017, precum și despre schimbul de informații, despre intensificarea schimburilor de experiență și despre o cooperare cât mai bună în domeniul criminalității organizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.