Acasă Social Administratie Explozie puternică pe Bulevardul Șincai din Capitală

Explozie puternică pe Bulevardul Șincai din Capitală

DISTRIBUIȚI

149821 – 15022018 – O explozie urmată de un incendiu au avut loc, joi dimineață, la parterul unui bloc situat pe Bulevardul Șincai din Sectorul 4 al Capitalei, acolo unde se afla un spațiu de alimentație publică. Traficul a fost restricționat în zonele Șincai, înspre Avalanșei și Rădulescu Motru. În plus, pe Bulevardul Gheorghe Șincai, traficul a fost restricționat pe ambele sensuri în direcția Pod Timpuri Noi și Tineretului.

Traficul în zona Șincai, în direcția Tineretului către Pod Timpuri Noi, a fost reluat în jurul orelor 7.30.

Din primele informații, nu au fost raportate persoane rănite, dat fiind faptul că la etajele superioare ale imobilului nu locuiește nimeni. Din primele estimări, suprafaţa afectată este de 100 mp, iar bunurile au fost distruse în totalitate. Pomperii au reușit să scoată mai multe butelii din interiorul clădirii, iar cel puțin 16 autoturisme au fost avariate.

S-a verificat în interior dacă există fisuri ale elementelor de construcţie din care să rezulte că a fost afectată structura de rezistenţă a blocului. Au fost scoase mai multe butelii din interior, unde arderea a fost generalizată, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU București- Ilfov, Daniel Vasile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.