Acasă Anchete Interne Încă 5 hoți în plasa polițiștilor ilfoveni

Încă 5 hoți în plasa polițiștilor ilfoveni

DISTRIBUIȚI

149738 – 09022018 – Polițiștii ilfoveni au destructurat o grupare specializată în furturi din societăți comerciale, după ce au prins în flagrant-delict cinci persoane care au pătruns prin efracție într-un magazin din județul Călărasi.

La 7 februarie a.c., polițiștii din Popesti-Leordeni și ai Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, sub supravegherea Parchetului de lângă Judecătoria Cornetu, au reținut cinci persoane bănuite de furturi din societăți comerciale, după ce acestea au încercat să fure mai multe bunuri dintr-un magazin din județul Călărași.

În perioada ianuarie – februarie a.c., persoanele respective, cinci bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 31 de ani, domiciliați în București și Ilfov, sunt bănuite că au comis mai multe furturi din magazine pe raza judeţelor Ilfov, Giurgiu, Ialomiţa, Călăraşi şi Prahova.

Persoanele bănuite au intrat în atenția polițiștilor ilfoveni după ce în noaptea de 16 spre 17 ianuarie a.c., au furat dintr-un magazin din Popești Leordeni aproximativ 1.200 pachete de țigări și sume de bani găsite în casierie, prejudiciind societatea în acest mod cu aproximativ 25.000 de lei.

Cei cinci au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.