Acasă Economie Interesați de dezvoltarea marinei militare din România, italienii de la Vard au...

Interesați de dezvoltarea marinei militare din România, italienii de la Vard au trecut pe la Comisia de Apărare

DISTRIBUIȚI
Sursa: Dorel-Gheorghe Căprar

149909 – 20022018 – Dorel-Gheorghe Căprar, președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, a avut o întrevedere cu Andrea Paolo Colombo, vicepreședinte al Vard, o companie a Fincantieri, specializată în proiectarea și construcția de nave civile și militare.

Deputatul a prezentat rolul și activitatea companiei la nivel internațional, portofoliul de clienți, produse și servicii în domeniul naval. În context, au fost expuse oportunitățile de dezvoltare a cooperării bilaterale româno-italiene.

Având în vedere prezența companiei în România începând cu anul 2000, prin cele două șantiere navale de la Tulcea și Brăila unde au aproape 8.000 de angajați, reprezentantul Vard,  a exprimat dorința companiei de a participa la dezvoltarea unor capabilități ale marinei militare și de a fi partener industrial al României în proiecte viitoare.

Am primit cu deschidere disponibilitatea de colaborare cu statul român și am comunicat faptul că vom transmite interesul companiei structurilor abilitate să ia decizii. Totodată, am subliniat susținerea dezvoltării industriei naționale de apărare din punct de vedere legislativ,  care va permite crearea a noi locuri de muncă și oferirea unor noi oportunități de retehnologizare” se arată în comunicatul deputatului Dorel-Gheorghe Căprar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.