Acasă Anchete Interne Polițiștii de la Transporturi au prins 15 urmăriți național

Polițiștii de la Transporturi au prins 15 urmăriți național

DISTRIBUIȚI

149983 – 26022018 – Săptămâna trecută, polițiștii de la transporturi au constatat peste 100 de infracțiuni comise în zona stațiilor de cale ferată, porturilor sau aeroporturilor și au aplicat peste 200 de sancțiuni contravenționale, pentru neregulile depistate în aceste zone.

În perioada 17 – 23 februarie a.c., sub coordonarea Direcției de Poliție Transporturi a Poliției Române, polițiștii au desfășurat acțiuni pentru prevenirea și combaterea infracționalității incidente transporturilor feroviare, aeriene și navale.

Astfel, polițiștii de la transporturi au patrulat în 363 de stații de cale ferată, în 589 de trenuri de călători și în 195 de alte zone de risc (aerogări, obiective economice, rute feroviare și navale).

În urma acțiunilor desfășurate, polițiștii au constatat 115 infracțiuni, fapte de natură penală de comiterea cărora sunt bănuite 131 de persoane, dintre care 46 au fost prinse în flagrant delict.

35 de persoane au fost reținute pentru 24 de ore. Față de 13 persoane s-au emis mandate de arestare pentru 30 de zile, iar pentru alte două persoane s-a dispus măsura arestului de domiciliu.

În această perioadă, polițiștii de la transporturi au efectuat 35 de percheziții domiciliare în cadrul dosarele aflate în lucru.

De asemenea, au aplicat 223 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 72.000 de lei și au confiscat bunuri în valoare de 350.000 de lei.

Totodată, polițiștii de la transporturi au depistat 15 urmăriți la nivel național, 15 minori lipsiți de supraveghere și 12 deţinători de substanţe halucinogene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.