Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Se întâmplă în Ilfov

Se întâmplă în Ilfov

DISTRIBUIȚI
foto: B1.tv

149683 – 05022018 – Două accidente grave au avut loc azi-noapte în apropierea Capitalei. Un bărbat a fost lovit de o masina în timp ce traversa neregulamentar, iar la nici jumătate de oră o femeie care a rămas încarcerată în urma unui alt accident, a avut nevoie de ajutorul pompierilor pentru a putea ieşi din maşină.

Accidentul a avut loc la ieşire din Jilava. Bărbatul de 47 de ani fusese să îşi viziteze rudele şi se îndrepta spre casă. Se grăbea aşa că a traversat printr-un loc nepermis. Decizia i-a fost fatală. Un tânăr de 32 de ani aflat la volanul unei maşini l-a zărit în ultima clipă şi nu a mai putut evita impactul.

Martorii povestesc că zona este slab luminată şi este posibil ca şoferul să nu fi văzut victima. În plus, acesta a fi circulat cu viteza şi nu a avut timp să-l evite.

Oamenii susţin că în zonă au loc des astfel de accidente. Ca o cruntă ironie a sorţii, în urmă cu câţiva ani, o nepoată a bărbatului a pierit exact în acelaşi loc, anunță B1TV. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.