Acasă Anchete Interne UPDATE: Ce au găsit polițiștii la evazioniști

UPDATE: Ce au găsit polițiștii la evazioniști

DISTRIBUIȚI

149965 – 23022018 – Cinci persoane au fost reținute, iar 16.000 de lei, un pistol cu gaz de calibrul 9 mm. și  27 de cartușe nepercutate au fost ridicate, în urma a peste 100 de percheziții efectuate de polițiștii din Arad, în București și în 16 județe, cu sprijinul DOS, într-un dosar penal de evaziune fiscală, cu prejudiciul de 2 milioane de euro.În cursul zilei de ieri, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub supravegherea Parchetului de pe Lângă Tribunalul Arad, au percheziționat 101 adrese din București și județele Arad, Hunedoara, Timiș, Gorj, Giurgiu, Mehedinți, Iași, Galați, Olt, Argeș, Cluj, Ilfov, Tulcea, Dolj, Sălaj și Caraș – Severin, în cadrul unui dosar penal de evaziune fiscală.

“În urma perchezițiilor, din sediul unei firme din Arad și dintr-un imobil din Deva, au fost ridicați 16.000 de lei, un pistol cu gaz de calibrul 9 mm și 27 de cartușe nepercutate.

Din cercetările efectuate sub coordonarea procurorului de caz a reieșit că, în perioada 2010-2017, administratorii a două societăți comerciale cu sediile în Arad, ar fi înregistrat în evidențele contabile mai multe facturi fiscale fictive.

Documentele ar fi fost emise de administratori, doi bărbați, de 34 și 42 de ani și de un contabil, o femeie de 45 de ani, către mai multe societăți comerciale cu sediile în Hunedoara, Timiș, Gorj, Giurgiu, Mehedinți, Iași, Galați, Olt, Argeș, Cluj, Ilfov, Tulcea, Dolj, Sălaj și Caraș – Severin și în București.

Au fost puse în aplicare 27 de mandate de aducere, iar în urma administrării probatoriului, cele trei persoane și alți doi bărbați, administratori ai unei societăți comerciale din Strehaia, au fost reținuți pentru 24 de ore”,  transmite Poliția Romănă.

În cursul zilei de astăzi, pentru cinci persoane s-a cerut de la judecător mandat de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.