Acasă Politic USR dă o șansă primarului general să pregăteacă costruirea celor 3 spitale...

USR dă o șansă primarului general să pregăteacă costruirea celor 3 spitale municipale

DISTRIBUIȚI

149923 – 21022018 – Consilierii municipali USR anunță că vor vota proiectele de hotărâre privind etapele premergătoare construirii de spitale în București, proiecte incluse pe ordinea de zi a ședinței CGMB din 22 februarie. Primul se referă la preluarea din administrarea RATB în administrarea Consiliului a unui teren situat în Șoseaua Pipera nr. 55, cu scopul declarat de a construi un spital metropolitan. Cel de-al doilea proiect se referă la împuternicirea Primarului Capitalei pentru a identifica suprafețe de teren pe care ar putea fi construite două spitale generaliste în sectorul 3 și, respectiv, sectorul  6.

Cele două proiecte nu se referă în mod direct și concret la construirea de spitale, ci reprezintă doar etape premergătoare în acest sens. Cu toate acestea, USR va vota proiectele în speranța că, la un moment-dat, autoritățile publice locale vor reuși totuși să înceapă și să finalizeze construirea unuia sau mai multor spitale în București.

În ianuarie, consilierii USR s-au abținut la votul privind preluarea în administrarea Consiliului a terenului din Șoseaua Pipera întrucât expunerea de motive și documentația aferentă proiectului nu erau conforme cu declarațiile făcute de Gabriela Firea în cadrul ședinței. USR a declarat că va vota proiectul în momentul în care documentația va fi în concordanță cu susținerile publice ale Primarului General referitoare la răspunsul favorabil din partea Guvernului și la obiectivul propriu-zis al investiției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.