Acasă Social Educatie 2 martie: Nu se învață în 9 județe și în Capitală

2 martie: Nu se învață în 9 județe și în Capitală

DISTRIBUIȚI

145064 – 02032018 –  Conform datelor transmise de inspectoratele școlare județene/Inspectoratul Școlar al Municipiului București (ISMB), vineri, 2 martie, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, cursurile școlare vor fi suspendate integral în județele Argeș, Brăila, Călărași, Constanța, Dolj, Ialomița, Ilfov, Olt, Teleorman și în municipiul București.

În același timp, vineri, 2 martie, activitatea instructiv-educativă se va desfășura parțial în județele Giurgiu (toate unitățile de învățământ sunt închise, cu excepția a cinci grădinițe cu program prelungit din municipiu), Cluj (Colegiul Tehnic „Victor Ungureanu” din Câmpia Turzii are centrala termică defectă), Tulcea (14 unități de învățământ sunt închise) și Brașov (la Colegiul Național „Vasile Racoviță” din Brașov nu se desfășoară cursuri din cauza unor probleme la sistemul de alimentare cu gaze).

Informațiile au fost comunicate de inspectoratele școlare județene/ISMB, joi, la orele 19.00, în urma deciziilor luate la nivel local în comandamentele pentru situații de urgență.

Reamintim că, în situaţii deosebite, bine fundamentate, în funcţie de condiţiile climatice şi de specificul zonei și al şcolii, inspectoratele şcolare judeţene și/sau Inspectoratul Școlar al Municipiului București pot aproba, la cererea conducerii unităţilor de învăţământ, modificări ale structurii anului şcolar. Acestea se pot aproba numai în măsura în care se asigură parcurgerea integrală a programelor școlare. În cazurile de față, orele de curs vor fi recuperate, conform calendarului stabilit de fiecare unitate de învățământ cu aprobarea inspectoratelor școlare județene, respectiv a Inspectoratului Școlar al Municipiului București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.