Acasă Politic Asigurările lui Iordache

Asigurările lui Iordache

DISTRIBUIȚI

145060 – 01032018 – Preşedintele Comisiei speciale pentru legislația în justiție, Florin Iordache, a transmis, joi, la finalul întâlnirii cu prim-vicepreşedintele Comisiei Europene Frans Timmermans, ce i-a spus oficialului.

„Am finalizat întâlnirea cu domnul prim-vicepreşedinte Frans Timmermans. Eu cred că a fost o întâlnire bună în care prin luările de cuvânt am făcut o serie de precizări. Am precizat că Deciziile Curţii sunt general obligatorii şi în ceea ce priveşte legile justiţiei vom pune în concordanţă cele trei legi cu Deciziile Curţii”, a declarat Iordache.

Totodată, Florin Iordache l-a asigurat pe Frans Timmermans că Parlamentul, Guvernul şi celelate instituţii vor face eforturile necesare pentru ridicarea MCV.

„În ceea ce priveşte MCV vom depune toate eforturile, toţi cei care suntem implicaţi de la Parlament, Guvern sau alte instituţii, astfel încât acele observaţii care au fost cuprinse în ultimul raport în acest an să poată să fie finalizate şi să închidem MCV”, a mai spus parlamentarul.

Potrivit lui Florin Iordache, prin acest dialog cu oficialul UE au fort lămurite „disfuncţionalităţile” care au apărut în spaţiul public.

„Cred că prin acest dialog toate acele observaţii sau disfuncţionalităţi care apăruseră în spaţiul public au fost lămurite. Nu s-a intrat foarte mult în detaliu”, a declarat deputatul, afirmând că printr-un dialog permanent „toate nelămuririle” se vor finaliza în perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.