Acasă Social Bilanț SRI cu ușile închise

Bilanț SRI cu ușile închise

DISTRIBUIȚI

 145490 – 27032018 – Președinții celor două camera parlamentare, Călin Popescu-Tăriceanu și Liviu Dragnea, nu au fost invitați luni, 26 martie, la sediul SRI, pentru a participa la prezentarea bilantului activitatii acestei instituții.

Serviciul Roman de Informatii prezinta, luni, raportul de activitate in cadrul unui eveniment nepublic, la care participa angajati si colaboratori ai institutiei. Presedintele Klaus Iohannis participa la eveniment, potrivit televiziunilor de știti, care citează surse neoficiale.

Presedintele Camerei Deputaților și al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, luni, dupa sedinta Biroului Permanent National al social-democraților, ca, saptamana viitoare, va fi infiintata o comisie speciala a carei menire este modificarea legislatiei care sta la baza functionarii serviciilor de informatii. ”Asa cum am anuntat la congresul PSD, am desemnat doi coordonatori din poartea PSD, domnii Gabriel Vlase si Claudiu Manda, pentru modificarea legislatiei privind securitatea. Vom infiinta o comisie speciala, saptamana viitoare”, a declarat Dragnea. După cum se știe, Dragnea a anunțat, la 10 martie, in cadrul discursului sustinut la congresul extraordinar al PSD, ca legile de functionare a serviciilor de informații vor fi actualizate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.