Acasă Anchete Interne Căutat de spanioli, depistat la Albiţa

Căutat de spanioli, depistat la Albiţa

DISTRIBUIȚI

145406 – 21032018 – Un Audi A3 căutat de autoritățile spaniole pentru confiscare a fost descoperit de poliţiştii români de la Vama Albiţa.

“În data de 20 martie a.c.,în jurul orei 08.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa- I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, Alina M., cu dublă cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 24 de ani, conducând un autoturism marca Audi A3 cabriolet, înmatriculat în R. Moldova.

La controlul specific, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul în cauză figurează în bazele de date ca „bun căutat pentru confiscare”, semnalare introdusă de autoritățile din Spania” se arată în comunicatul Poliției de Frontieră.

Tânăra care se afla la volanul mașinii a declarat că a cumpărat auoturismul în septembrie anul trecut și a pătit 7.500 euro, dar că nu știe că este vorba despre o mașină ”cu probleme”.

Femeia este acum cercetată pentru tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 35.000 lei, a fost indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.