Acasă Anchete DNA face cercetări la toate primăriile din București

DNA face cercetări la toate primăriile din București

DISTRIBUIȚI

145215 – 12032018 – Clotilde Armand anunta ca DNA cerceteaza mai multe achizitii si la Priamria Sectorului 1, care este condusa de social-democratul Dan Tudorache, după informația potrivit căreia Poliției Locale București i s-au cerut documente referitoare la anumite achiziții și după reactia Gabrielei Firea referitor la acest aspect.

”Stati linistita doamna primar si nu va mai agitati atat. DNA cerceteaza o serie de achizitii nu doar la PMB ci si la Sectorul 1. Si in general peste tot unde exista primari PSD. Asa cum stiti PSD are traditie in coruptie si jaf din banii publici. Bugetul unei primarii inseamna pentru domniile voastre fabrica de bani si contracte cu dedicatie pentru apropiati si partid. Chiar nu inteleg de ce va mirati de afacerile voastre ilegale. Nu opozitia sau DNA este de vina pentru cleptomania PSD”, anunta Clotilde Armand.

De asemenea, există informații că în vizorul anchetatorilor s-ar afla și anumite achiziții făcute de Primăria Sectorului 5 condusă de Daniel Florea. Ar fi vorba despre anumite bunuri, dar și servicii legate de așa-zisele acțiuni culturale pe care primăria le desfășoară prin parcurile din sector sub pretextul diverselor ocazii. În 2017, de exemplu, au fost inventate evenimente gen ”Ziua prieteniei”, fără nicio legătură cu sărbătoarea oficială respectivă. Nu se știe, deocamdată, dacă cercetările au loc și în legătură cu acest eveniment

Nu în ultimul rând, după cum se cunoaște, preşedintele filialei Bucureşti a Ordinului Arhitecţilor, Şerban Sturdza, a anunţat că a depus o plângere la Poliţia Capitalei în legătură cu construirea ilegală, fără consultarea cetăţenilor şi fără anunţ, a unui patinoar în Parcul Romniceanu, arie protejată. În același fel a fost distrus și Parcul Sebastian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.