Acasă Politic ”Facilitarea contribuției Diasporei la dezvoltarea economică a României”

”Facilitarea contribuției Diasporei la dezvoltarea economică a României”

DISTRIBUIȚI

145358 – 20032018 – Senatorul Radu Mihail, membru al Comisiei de Politică Externă și al Comisiei pentru Românii de Pretutindeni vă invită la prima dezbatere dintr-o serie pe tema ”Facilitarea contribuției Diasporei la dezvoltarea economică a României” care se va desfășura în data de 22 martie 2018, la Palatul Parlamentului. 

Dezvoltarea economică a României a fost, este și va fi întotdeauna un subiect de actualitate și interes pentru sectorul public, dar și pentru cel privat. Comunitățile de români din străinătate pot juca un rol foarte important în stimularea economică și pot aduce contribuții relevante țării noastre.

Dezbaterea își propune să identifice modalitățile actuale de implicare a întreprinzătorilor si profesionistilor din afară, mecanismele prin care aceștia sunt susținuți și încurajați în acest tip de demers și să ofere soluții și perspective de viitor pentru acest subiect de importanță ridicată.

La dezbatere sunt invitați reprezentanți ai instituțiilor statului român (Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, Ministerului pentru Mediu de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Ministerului Economiei, Ministerului Afacerilor Externe), membri ai asociațiilor de oameni de afaceri din România, reprezentanți ai Camerelor de Comerț din diverse țări, membri specializați ai comunității Diaspora, reprezentanți ai societății civile (ONG), precum și specialiști în domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.