Acasă Anchete Interne Percheziții la cămătari

Percheziții la cămătari

DISTRIBUIȚI

 145323 – 16032018 – Polițiștii din Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale și al Direcției de Investigații Criminale, coordonați de un procuror din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – S.T. Constanța, au destructurat o grupare infracțională specializată în șantaj, camătă și înșelăciune.

În urma a 22 de percheziții, au fost ridicate mai multe dispozitive folosite pentru influențarea rezultatelor jocurilor de noroc, înscrisuri, două autoturisme de lux, precum și 15.000 de euro, iar 6 persoane au fost reținute.

La data de 15 martie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale și al Direcției de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Constanța, au efectuat 22 de percheziții domiciliare, în județele Constanța, Călărași și în București.

Acțiunea a vizat destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în comiterea infracțiunilor de camătă și șantaj, înșelăciune, influențarea declarațiilor, fals în înscrisuri sub semnătură privată și complicitate la înșelăciune.

Ca urmare a administrării probatoriului, 6 bărbați, cu vârste cuprinse între 29 și 57 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați Tribunalului Constanța, în cursul zilei de astăzi, cu propunere de arestare preventivă.

La acțiune au participat și polițiști specializați în arme, explozivi şi substanţe periculoase, precum și luptători de la acțiuni speciale din cadrul inspectoratelor de poliție județene Constanța, Tulcea și Călărași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.