Acasă Social Educatie România va pregăti ingineri pentru Ghana

România va pregăti ingineri pentru Ghana

DISTRIBUIȚI

 145503 – 27032018 – Ministrul Educației Naționale, Valentin Popa, s-a întâlnit luni, 26 martie, cu ministrul afacerilor externe și integrării regionale din Republica Ghana, Excelența Sa Shirley Ayorkor Botchwey.

Cei doi demnitari au făcut un schimb de opinii referitor la oportunitățile de cooperare în domeniul educației între cele două state și au discutat cu privire la cele mai recente măsuri adoptate în cadrul reformelor educaționale din cele două țări.

În acest sens, cei doi oficiali au convenit să sprijine parteneriatele între instituțiile de învățământ superior din cele două state, mobilitățile cadrelor didactice și ale studenților, precum și schimbul de bune practici în domenii de interes reciproc.

De asemenea, a fost exprimat interesul de a primi la studii în România cetățeni din Ghana în domenii precum inginerie, medicină, agricultură etc.

Cei doi miniștri și-au exprimat speranța că această vizită va contribui la îmbunătățirea cooperării în beneficiul celor două sisteme de învățământ, se arată într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.