Acasă Sport Tir sportiv: Aur şi argint pentru România, la Cupa Mondială din Mexic

Tir sportiv: Aur şi argint pentru România, la Cupa Mondială din Mexic

DISTRIBUIȚI
foto:romania-actualitati.ro

145136 – 07032018 – Delegaţia României, prezentă la etapa de Cupă Mondială de tir sportiv desfăşurată recent în oraşul mexican Guadalajara, a revenit în ţară cu două medalii, una de aur şi una de argint.

Medalia de aur a fost cucerită de Laura Ilie-Coman (24 de ani), care a dominat finala probei individuale de puşcă 10 metri cu aer comprimat cu un total obţinut de 251,5 puncte, ceea ce înseamnă un nou record european. Românca s-a calificat în actul final al concursului de pe locul cinci. Astfel, graţie medaliei pe care a cucerit-o, Laura Ilie-Coman va participa la Turneul Campioanelor, unde se vor întâlni doar câştigătoarele din cele patru etape de Cupă Mondială.

Pe de altă parte, medalia de argint de la Cupa Mondială din Mexic a fost rodul unei munci comune, respectiv al echipei mixte formată din Laura Ilie-Coman şi Alin Moldoveanu (34 de ani). Cei doi au avut un total de 498,4 puncte şi au fost depăşiţi doar de echipa Chinei, care a reuşit un nou record mondial.

La individual masculin, Alin Moldoveanu s-a clasat doar pe locul 26, cu 617,6 puncte obţinute, anunță Romania-actualitati.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.