Acasă Politic Alte comisii parlamentare speciale

Alte comisii parlamentare speciale

DISTRIBUIȚI

 145869 – 19042018 Plenul comun al Camerei Deputaților și Senatului de miercuri, 18 aprilie, a aprobat, cu 208 voturi pentru și 92, împotrivă înființarea Comisiei parlamentare speciale privind analizarea și actualizarea cadrului normativ cu incidență în domeniul securității naționale.

Parlamentul a aprobat, tot miercuri, cu 210 voturi și 90 împotrivă, constituirea Comisiei speciale comune a Camerei Deputaților și Senatului pentru elaborarea Codului administrativ. Comisia va avea ca obiective analiza cadrului normativ actual, elaborarea unor proiecte, precum și centralizarea și examinarea inițiativelor legislative care vizează acest domeniu.

A fost, de asemenea, adoptat cu majoritate de voturi (271 voturi pentru, 2 abțineri) proiectul de Hotărâre privind constituirea Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Sudan.

Cu aceeași ocazie, în urma votului secret cu buletine (214 voturi pentru, 88 împotrivă), Teodora Bertzi a fost numită în calitatea de membru al Colegiului Director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.