Acasă Externe Agenda Europeana Comisarul Corina Crețu vizitează Olanda

Comisarul Corina Crețu vizitează Olanda

DISTRIBUIȚI

 145974 – 25042018  – Marți, 24 aprilie, comisarul pentru politică regională Corina Crețu a efectuat o vizită oficială la Haga, în Olanda, unde se va întâlni cu  Kajsa Ollongren, viceprim-ministru și ministru al afacerilor interne și pentru relații în Regatul Țărilor de Jos, și cu  Raymond Knops, secretar de stat. Discuțiile se vor axa pe politica de coeziune în perioada post-2020.

„Politica de coeziune a oferit sprijinul necesar Olandei, pentru ca această țară să își mențină poziția de lider în ce privește creșterea economică și inovarea în ultimul deceniu. Acum, la Haga, vom discuta cum putem simplifica în continuare politica de coeziune și modul în care o putem face mai flexibilă și mai performantă, mai strâns legată de reformele structurale și axată pe domeniile în care contribuția UE are o valoare adăugată clară”, a declarat comisarul Crețu înaintea vizitei.

Înaltul oficial european și reprezentanții Guvernului olandez au discutat, de asemenea, despre politica urbană a Uniunii, luând în considerare faptul că Olanda a fost unul din principalii actori care au promovat Agenda urbană a UE. în 2016, în timpul Președinției olandeze a Consiliului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.