Acasă Economie Companii româneşti la târgul internațional de produse alimentare Alimentaria – Barcelona

Companii româneşti la târgul internațional de produse alimentare Alimentaria – Barcelona

DISTRIBUIȚI

145939 – 23042018  – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, în colaborare cu Asociația pentru Promovarea Alimentului Românesc, a organizat participarea sub pavilion național a firmelor românești la Târgul internațional Alimentaria Barcelona, desfășurat în perioada 16-19 aprilie 2018.Sub brandul de ramură Romanian taste, pe o suprafață totală de 282 mp, au expus 23 de firme producătoare, în hala de produse din carne și în hala cu produse internaționale: Avicarvil Food & Distribuition, Avicola Lumina, Cosm-Fan Carmangerie, Dru Agro, Europrod, Mariflor Prodcom, Negro 2000, Tracian Beef, All Nuts, Artesans Del Sucre, Boromir Ind, Betty Ice, Certinvest, Euro-Casa Prod, Grande Dolceria, Germino, Golden Foods Snacks, LTA Mondial, Natural, NP Prod, Pan Food, Piccolo Angelo, Tual Fast Chance’98.

Expozanții români prezenți la târg au avut numeroase întâlniri cu firme de distribuție din țări europene și din Orientul Mijlociu, identificând astfel noi posibilități pentru creșterea exporturilor proprii cât și oportunităţi de atragere de investiții în țara noastră.

Importatorii specializați au fost interesați de standurile României, brandurile expuse fiind deja recunoscute pe piețele europene, majoritatea firmelor din țara noastră participând constant la manifestările din domeniu. Țara noastră se află printre producătorii recunoscuți, iar brandul de produs crește încrederea consumatorului într-o anumită marcă ce reprezintă produsul românesc de calitate.

Participarea firmelor românești la evenimentul expozițional a fost organizată în cadrul Programului Național de Promovare a Exportului, cu finanțare de la bugetul de stat, cu sprijinul Consulatului General al României la Barcelona și Biroului de Promovare Economico-Comercială (BPCE) Barcelona.

Alimentaria Barcelona este unul dintre cele mai importante evenimente din domeniul industriei alimentare din lume. Târgul a fost împărțit în mai multe secțiuni cu hale specializate pe produse: conserve, carne, vinuri și băuturi alcoolice, lactate, alimentație halal, etc. Pe toată perioada au avut loc prezentări și degustări ale produselor alimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.