Acasă Cultura/Media După-amiaza muzicală de joi

După-amiaza muzicală de joi

DISTRIBUIȚI

145820 – 17042018 –  Primăria Municipiului București, prin Biblioteca Metropolitană București, organizează joi, 19 aprilie 2018, la Sediul Central al bibliotecii din Str. Tache Ionescu nr. 4, o după-amiază muzicală, prima din cadrul proiectului Opera la Bibliotecă, proiect ce se va derula pe tot parcursul anului, în fiecare zi de joi a săptămânii, de la ora 17.00.

Intenția acestui proiect este de a arăta publicului că muzica poate aduce oamenii împreună, că opera poate fi înțeleasă de oricine și că prin intermediul ei pot fi îndepărtate barierele convenționalului. Muzicienii implicați sunt studenți, masteranzi, doctoranzi sau absolvenți ai academiilor de muzică din țară (București, Cluj și Craiova) pasionați de ceea ce fac dorind în același timp să aducă pasiunea lor în spațiul bibliotecii pentru a o împărtășii publicului.

Cei care ne vor încânta pentru prima dată la Biblioteca Metropolitană sunt: soprana Daniela Rădulescu, mezzosoprana Alina Dragnea, baritonul Odin Ciociea, basul Ștefan Cârstea și baritonul Eugen Secobeanu, care alături de pianista Lidia Butnariu vor da glas unor arii din opere celebre.

Intrarea este gratuită. Accesul în sală se face în măsura locurilor disponibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.