Acasă Economie Ilfov: Bursa Generală a Locurilor de Muncă – 2018, un succes față...

Ilfov: Bursa Generală a Locurilor de Muncă – 2018, un succes față de ediția precedentă

DISTRIBUIȚI

145915 – 20042018 – Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ilfov a organizat vineri, 20 aprilie 2018, începând cu orele 9.00, în incinta Colegiului Economic Viilor din Bucureşti, o nouă ediție a Bursei Generale a Locurilor de Muncă.

La acest eveniment au fost invitaţi să participe 130 de angajatori, dintre aceştia în ziua Bursei prezentându-se 36, oferind 870 de locuri de muncă. Au participat 306 persoane, fiind selectate in vederea incadrarii 74, iar opt au fost inscrise la cursuri.

Locurile de muncă oferite cu prilejul acestui eveniment pot fi structurate astfel: 36 posturi pentru studii superioare și 834 posturi pentru studii medii, muncitori calificaţi şi muncitori necalificaţi. Cele mai multe locuri de muncă au vizat persoanele cu studii medii şi muncitorii calificaţi.

Totodată, după cum a cdeclarat Corina Florentina Preda, purtător de cuvânt al AJOFM Ilfov, a fost organizat un punct de informare şi consiliere profesională, precum şi un punct de informare cu privire la posibilităţile de reconversie profesională. Participanţii au avut astfel posibilitatea de a identifica mai uşor locul de muncă potrivit pregătirii lor profesionale sau cursul de calificare / recalificare / specializare / perfecţionare dorit.

Prin intermediul consilierului EURES au fost prezentate ofertele angajatorilor din Spaţiul Economic European (1.402 posturi vacante).

In cadrul Bursei generale a locurilor de muncă s-a amenajat un atelier pentru tehnici de cautare loc de munca (conceperea unui CV european, a unei scrisori de intentie, prezentarea la un interviu), participand 40 de persoane.

La acest eveniment important au participat şi reprezentanţi ai Agenției Naționale de Ocuparea Forței de Muncă, Agenţiei Naţională Împotriva Traficului de Persoane, Consiliului Judetean Ilfov si membrii Consiliului Consultativ al A.J.O.F.M. Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.