Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Poftiți de munciți! 

Ilfov: Poftiți de munciți! 

DISTRIBUIȚI

 145904 – 20042018  – Corina Florentina Preda, purtător de cuvânt al AJOFM Ilfov: ”Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl constituie creşterea gradului de ocupare, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ilfov organizează vineri, 20 aprilie 2018, în incinta Colegiului Economic Viilor din Bucureşti, Bursa Generală a Locurilor de Muncă. La acest eveniment, așa cum se întâmplă în fiecare an, sunt invitaţi să participe angajatori din județ, ofertele lor fiind diversificate.

Profesiile, meseriile sau ocupațiile în care agenții economici din județul Ilfov oferă locuri de muncă sunt vânzător, agent de securitate, zidar, ofițer bancar, mecanic auto, tâmplar, specialist achiziții, manager, gestionar depozit, casier, director general de societate comercială, inginer, lucrător comercial, casier, electrician, șofer, manipulant mărfuri, paznic, florar decorator.

Punctul de informare şi consiliere profesională este prezent și în acest an, la fel și punctul de informare cu privire la posibilităţile de reconversie profesională.

Participanţii au astfel posibilitatea de a identifica mai uşor locul de muncă potrivit pregătirii lor profesionale sau cursul de calificare / recalificare / specializare / perfecţionare droit, declară Corina Florentina Preda, purtător de cuvânt al AJOFM Ilfov.

Anul acesta, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă organizează, la nivel naţional, Bursa Generală a Locurilor de Muncă, în data de 20 aprilie 2018. Evenimentul se desfăşoară la nivelul celor 41 de agenţii judeţene şi cea a municipiului Bucureşti, şi se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, sau celor care doresc să se orienteze/reorienteze profesional.

Corina Florentina Preda: ”Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl constituie creşterea gradului de ocupare, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant. Bursa reprezintă o oportunitate pentru toţi cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă interesaţi de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale, sau în ultimă instanţă, să se orienteze/reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.