Acasă Social Încă 168 de persoane sub supraveghere judiciară

Încă 168 de persoane sub supraveghere judiciară

DISTRIBUIȚI
foto Arhivă

145605 – 02042018 – În ultima săptămână, la nivel naţional, a fost dispusă măsura arestului la domiciliu față de 26 de persoane și măsura controlului judiciar față de 142 de persoane.Polițiștii verifică persoanele față de care s-au dispus astfel de măsuri preventive cu privire la modul în care își respectă obligațiile.

În perioada 23 – 29 martie a.c., la nivel naţional, au fost dispuse noi măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 168 de persoane. Măsurile preventive care stabilesc supravegherea judiciară presupun obligaţii în sarcina persoanelor faţă de care au fost dispuse.

Astfel, poliţiştii desfăşoară activităţi specifice faţă de 26 de persoane, pe numele cărora a fost dispusă măsura arestului la domiciliu și față de 142 de persoane aflate sub control judiciar.

Poliţia Română verifică, periodic, modul în care persoanele puse sub supraveghere judiciară îşi respectă obligaţiile, iar în cazul încălcării acestora, sesizează instanţa competentă.

 

Pe parcursul ultimelor două săptămâni, Poliţia Română și D.I.I.C.O.T. au efectuat 160 de percheziţii pentru destructurarea unor grupări de criminalitate organizată. În urma acestor activități, au fost ridicate și indisponibilizate peste un kilogram de heroină, aproape un kilogram de cocaină, peste 22 de kilograme de cannabis, autoturime, bani și alte bunuri rezultate din activități ilicite.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.