Acasă Economie Municipiul Bucuresti lanseaza o noua emisiune de obligatiuni

Municipiul Bucuresti lanseaza o noua emisiune de obligatiuni

DISTRIBUIȚI

 145821 – 17042018 –  Municipiul Bucuresti informeaza investitorii ca intentioneaza sa lanseze o noua emisiune de obligatiuni cu o valoare nominala totala de 555.000.000 de lei, emise in forma dematerializata prin inscriere in cont, negarantate, neconvertibile, cu o rata anuala fixa a dobanzii de 5,6% si o scadenta de 10 ani („Obligatiunile”). Obligatiunile emise vor fi vandute in Romania exclusiv investitorilor calificati, astfel cum sunt definiti in art. 2 alin. (1) pct. 21 din Legea 24/2017 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata („Legea 24/2017”), identificati de catre membrii asocierii („Asocierea”) formate din: Banca Comerciala Romana S.A., BRD – Groupe Societe Generale S.A. si Raiffeisen Bank S.A. („Plasamentul”). Plasamentul nu constituie o oferta publica de valori mobiliare si va fi efectuat in temeiul exceptiei prevazute la art. 5 alin. (1), litera b) din Legea nr. 24/2017, nefacand obiectul unui prospect de oferta publica de valori mobiliare.

Plasamentul se va desfasura in data de 18 aprilie 2018 si are drept scop refinantarea unei parti din datoria publica locala, provenita din emisiunea de obligatiuni realizata de Municipiul Bucuresti in anul 2015, cod ISIN ROPMBUDBL012, cod LEI 529900V5NUSUYNC7R358. Ulterior finalizarii Plasamentului, Municipiul Bucuresti intentioneaza sa solicite admiterea Obligatiunilor vandute in Plasament la tranzactionare pe piata reglementata la vedere administrata de Bursa de Valori Bucuresti S.A., in baza unui prospect de admitere la tranzactionare ce va fi aprobat de Autoritatea de Supraveghere Financiara.

Detaliile Plasamentului vor fi comunicate de membrii Asocierii exclusiv investitorilor carora li se adreseaza Plasamentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.