Acasă Anchete Justitie Obreja face plângere la DIICOT împotriva lui Kovesi, Coldea și Maior

Obreja face plângere la DIICOT împotriva lui Kovesi, Coldea și Maior

DISTRIBUIȚI
rudel_obreja

145802 – 16042018 – Rudel Obreja, fostul președinte al Federației Române de Box, a anunțat, pe Facebook, că a transmis la DIICOT o plângere împotriva procurorului-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a lui Florian Coldea și a lui George Maior.Plângerea îi vizează pe Laura Codruța Kovesi, la data faptelor procuror general al României, pe George Maior, fost director  SRI, și pe Florian Coldea, fost prim-adjunct al directorului SRI.

În virtutea drepturilor constituționale și a prevederilor Codului de Procedură Penală, am formulat plângere penală împotriva numiților Laura Codruța Kovesi, Florian Coldea și George Maior. Având în vedere pericolul pentru ordinea publică și a statului, precum și probele (și nu „suspiciuni rezonabile”), aștept luarea de urgență a măsurilor legale ce se impun”, a scris Rudel Obreja pe Facebook.

Din fotografia postată cu cele două pagini ale plângerii, reiese că plângereaeste  formulată și împotriva ‎semnatarului protocolului încheiat între SRI și Ministerul Public, Gabriela Scutea, precum și ”împotriva tuturor procurorilor care au făcut parte din „echipe mixte”, dar și contra celor care au transmis informații, date, probe din dosare către angajați ai SRI sau au colaborat în orice mod cu structurile de informații în baza acestui protocol”.

Obreja mai spune că va prezenta înscrisuri și martori atunci când va fi chemat de organele de urmărire penală, ca parte vătămată.

Potrivit presei, apărătorul fostului preşedinte al Federaţiei Române de Box a cerut, vineri, magistraţilor Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) să solicite DNA lămuriri privind implicarea SRI în dosarul „Gala Bute”, instanţa aprobând această cerere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.