Acasă Social Educatie Organizațiile studenților mediciniști – noi strategii

Organizațiile studenților mediciniști – noi strategii

DISTRIBUIȚI

 145748 – 12042018 – În perioada 13-15 aprilie 2018, Federația Asociațiilor Studenților în Medicină din România (FASMR) va reuni organizațiile studențești, în cadrul celei de-a XXXVIII-a Adunări Generale, desfășurată la București. Cu acest prilej, mai mult de 200 de reprezentanți ai studenților tuturor centrelor universitare medicale românești vor putea dezbate și propune noi acțiuni, pe care doresc să le realizeze în cadrul societăților în care activează.

La Deschiderea Oficială a Adunării, care va avea loc sâmbătă, 14 aprilie, orele 10 00, în Sala de Consiliu a Palatului Facultății de Medicină din cadrul UMF Carol Davila, vor fi prezenți numeroși reprezentanții ai lumii medicale și academice.

În urma acestei Adunări, FASMR plănuiește continuarea procesului de reorganizare internă și implementare de noi activități, conform standardelor și exemplelor de bună practică preluate de la International Federation of Medical Students Associations.  Pe parcursul celor trei zile, se vor desfășura numeroase training-uri, pe diverse teme, menite să pregătească studenții pentru un proces reprezentativ eficient și profesionist. Nu în ultimul rând, se vor trece în revistă rezultatele acțiunilor din ultima jumătate de an ale fiecărei societăți studențești în parte, cât și structurarea și consolidarea strategiile pentru perioada ulterioară.

Federaţia Asociaţiilor Studenţilor în Medicină din România (FASMR) este o organizaţie studenţească, independentă, non-guvernamentală şi apolitică care reprezintă interesele profesionale, ştiinţifice, sociale şi culturale ale studenţilor medicinişti. Înfiinţată în 1991, FASMR reflectă interesele comune a peste 25.000 de studenţi medicinişti, în relaţia cu autorităţile statului, cu universităţile din care fac parte şi cu ceilalţi parteneri externi, fiind membră cu drepturi depline IFMSA (International Federation of Medical Students’ Associations).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.