Acasă Politic „Primăria din umbră”, un training de administrație locală

„Primăria din umbră”, un training de administrație locală

DISTRIBUIȚI
foto Arhivă

145924 – 23042018  – USR Iași a organizat sâmbătă, 21 aprilie, un training de administrație locală, ”Primăria din Umbră”, la care au participat aproximativ 50 de persoane, care au dorit să învețe cum pot să se implice în mod activ în comunitate.

Alexandru Gâdiuță, consilier general al USR la Primăria Capitalei, a explicat modalitățile și pârghiile pe care le are la dispoziție un consilier local pentru a contribui la îmbunătățirea vieții oamenilor pe care îi reprezintă. Cristian Bulfon, consilier local în Primăria Sectorului 1, București și Cristian Seidler, deputat USR, membru în Comisia de Muncă a Camerei Deputaților (fost consilier local) au prezentat diverse modele și exemple de inițiative cetățenești care pot avea impact benefic asupra comunității.

”Participarea a fost deschisă oricărei persoane interesate să se implice activ în comunitate. Noi, cei de la USR, dorim să construim o nouă clasă politică, cu oameni noi care să facă o altfel de politică: onestă, eficientă și în folosul comunității. Viitorii consilieri locali trebuie să aibă capacitățile adecvate și să posede cunoștințele necesare pentru a fi eficienți administratori ai unui oraș. Vom pregăti astfel de oameni începând de acum, urmând ca în 2020 să prezentăm la alegeri o echipă puternică și competentă,” a declarat Cosette Chichirău, deputat USR de Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.