Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Reținut pentru conducere fără permis

Reținut pentru conducere fără permis

DISTRIBUIȚI

145734 – 11042018 – Marți, în jurul orelor 9.00, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au depistat în trafic, un bărbat, de 28 de ani, din Balotești, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 1, în localitatea Balotești, din direcția București către Ploiești, fără a poseda permis de conducere. Bărbatul nu a oprit la semnalele polițiștilor după ce nu a acordat prioritate unui pieton angajat regulamentar în traversarea străzii.

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului și au reușit oprirea acestuia la scurt timp în zona Therme – Balotești. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că bărbatul nu poseda permis de conducere și că figura cu antecedente penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele bărbatului, l-au reținut pentru 24 de ore și au propus Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea dispunerea măsurilor legale.

Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana care nu posedă permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.