Acasă Anchete Interne Un francez călăuză la granița cu Serbia

Un francez călăuză la granița cu Serbia

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia au depistat doi cetăţeni din Kosovo, respectiv Turcia, care au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România, cu ajutorul unei călăuze ce avea dublă cetățenie sârbo-franceză şi intenţionau să ajungă într-un stat din vestul Europei.

DISTRIBUIȚI

145852 – 18042018 – Poliţiştii de frontieră de la Jimbolia (Timiș) au observat, cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte, două persoane care se deplasau dinspre frontiera cu Serbia spre interior, pe jos, pe câmp.Ajunse pe teritoriul României, la aproximativ 500 m de punctul de trecere a frontierei, persoanele s-au ascuns în vegetație şi au aşteptat un autoturism să-i preia. Când autoturismul a fost oprit de polițiștii de frontieră, pasagerii au sărit și au fugit pe câmp, fiind în cele din urmă prinși și duși, împreună cu șoferul, la sediul instituției pentru cercetări.

În cadrul verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că este vorba despre un cetățean turc și un cetățean din Kosovo, în vârstă de 31 respectiv 32 de ani, iar şoferul autoturismului este cetăţeanul sârbo-francez R.A., în vârstă de 35 de ani.

Cei doi au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România şi intenţionau să ajungă în state din vestul Europei cu ajutorul călăuzei sârbo-franceze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.