Acasă Politic Un nou termen în dosarul lui Dragnea

Un nou termen în dosarul lui Dragnea

DISTRIBUIȚI

145999 – 25042018 –  Nou termen în procesul în care este implicat Liviu Dragnea, după ce au fost admise noi cereri de către judecători. DNA trebuie să verifice dacă în acest dosar au existat cooperări între procurorii anticorupție și SRI şi să informeze curtea în ce a constat colaborarea. Este vorba despre protocolul desecretizat luna trecută și care a fost semnat în 2009 între Ministerul Public și SRI.

Cererile au fost depuse de avocatul Bombonicăi Prodana, fosta soție a lui Liviu Dragnea, și de cel al fostului direct de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman.

Avocații acestora au invocat inclusiv decizii recente de admitere a unor astfel de cereri pronunțate în alte dosare ale ICCJ: dosarul Gala Bute și două dintre dosarele în care este implicată Alina Bica, fostă șefă a DIICOT.

Judecătorii au admise cererile și au dat un nou termen: 15 mai 2018. În plus, le-au cerut avocaților să vină la acest termen pregătiți cu concluzii pentru un ultim termen, în cazul în care răspunsul DNA nu va duce la noi cereri din partea avocaților celor inculpați. – sursa : digi24.ro

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.