Acasă Anchete Interne Urmărit internațional, depistat în Timiş

Urmărit internațional, depistat în Timiş

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad - judeţul Timiş au depistat un cetăţean german de origine română, urmărit internațional, care avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de șapte ani și două luni pentru săvârşirea mai multor infracțiuni.

DISTRIBUIȚI

 145944 – 23042018  – Poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile române în 2016. Persoana în cauză era căutată în vederea executării unei pedepse cu închisoarea de 7 ani și două luni pentru înșelăciune, fals privind identitatea sub forma complicității, participație improprie la săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu în formă continuată, instigare la fals material în înscrisuri oficiale în formă continuată, instigare la uz de fals în formă continuată, uz de fals în formă continuată și folosirea instrumentelor oficiale false, în formă continuată.

Cel în cauză a declarat că ştia că este condamnat, dar nu credea că este şi căutat de autorităţi. Bărbatul afost predat IPJ Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.