Acasă Cultura/Media 40 de scriitori vor reprezenta România la Târgul de Carte de la...

40 de scriitori vor reprezenta România la Târgul de Carte de la Madrid

DISTRIBUIȚI
foto: cadranpolitic.ro

146402 – 22052018 – Literatura română va fi promovată timp de trei săptamani la Târgul de Carte de la Madrid, unde România este ţară invitată. În Spania s-au tradus cei mai mulţi autori români în ultimii 10 ani și mulți dintre ei sunt așteptaţi să-şi întâlnească cititorii în capitala Spaniei, precizează stiri.tvr.ro.

Oferta cuprinde volume din toate stilurile literare și pentru toate vârstele și este adresată atât publicului spaniol, cât și românilor din Spania.

Feria del Libro, așa cum se numește Târgul de Carte din parcul Retiro, va include peste 70 de evenimente culturale pregătite de ICR Madrid.

De-a lungul celor 17 zile de târg, cel puțin 40 de scriitori români vor avea întâlniri cu cititorii și cu editurile din Spania, care urmăresc de mulți ani literatura din țara noastră. Librarii spanioli se pregătesc să-și aducă cele mai frumoase cărți la târgul din parcul Retiro, care le-a adus anul trecut vânzări de aproape 9 milioane de euro.

Sute de mii de iubitori ai cărții vizitează Feria del Libro, iar anul acesta România va fi atracția principală. În parcul Retiro se fac ultimele pregătiri pentru Târgul de Carte de la Madrid, unde România este țară invitată, iar Institutul Cultural Român a adus aproape o tonă de cărți pentru cititorii din Spania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.