Acasă Cultura/Media Biblioteca Metropolitană București redeschide Mediateca, Artoteca și Biblioteca Sonoră

Biblioteca Metropolitană București redeschide Mediateca, Artoteca și Biblioteca Sonoră

DISTRIBUIȚI

 146261 – 14052018 –  Biblioteca Metropolitană București va redeschide, marți 15 mai, orele 18,  pentru publicul iubitor de carte și artă, Mediateca și Artoteca, care alături de Biblioteca sonoră vor funcționa în Șos. Mihai Bravu nr. 4, aproape de Piața Obor.

Cu ocazia inaugurării, va avea loc vernisajul expoziției E-Etic și Estetic, expoziție organizată de Fundația Adevăr și Centrul Cultural HDU, cu sprijinul Uniunii Artiștilor Plastici.

Întregul eveniment va fi îmbogățit de un mini-recital de operă ce va cuprinde arii din Mozart, Beethoven, Lehar,  Wasserman și Marțian Negrea.

Mediateca este o  filială BMB destinată – prin specificul fondului pe care-l deține – în mod special iubitorilor de muzică, pe care-i așteaptă cu cărți, albume, CD-uri, DVD-uri, casete video şi audio cu producţii artistice realizate de-a lungul anilor atât în ţară, cât şi în străinătate.

Artoteca este un spațiu destinat publicului iubitor de arte vizuale, ce va găzdui expoziții dintre cele mai diverse, de la pictură, artă fotografică, sculptură, tapiserie, până la expoziții documentare cu materiale ce se păstrează în Biblioteca Digitală a Bucureștilor și vor găsi aici un bun prilej de a ajunge mai aproape de bucureșteni.

Biblioteca Sonoră este un spațiu special amenajat pentru a fi accesibil și util persoanelor cu deficiențe de vedere, dotat  cu fond informațional adaptat și aparatură specializată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.