Acasă Externe Agenda Europeana Corina Crețu, în Moldova

Corina Crețu, în Moldova

DISTRIBUIȚI
Corina Creţu

 146318 – 16052018 – În perioada 17-21 mai, comisarul european pentru politică regională Corina Creţu va efectua o vizită oficială în Republica Moldova, la Chișinău și Ungheni.

„Vizita mea se va concentra pe modul în care politica de coeziune, în special prin intermediul Strategiei UE pentru regiunea Dunării, și programele de cooperare transfrontalieră pot oferi sprijinul necesar dezvoltării regionale și creșterii economice în Republica Moldova”, a declarat comisarul Crețu înaintea vizitei.

La Chișinău, înaltul oficial european se va întâlni cu  Pavel Filip, prim-ministrul Republicii Moldova, Liviu Volconovici, ministrul agriculturii, dezvoltării regionale și mediului, și cu  Iurie Leancă, viceprim-ministru pentru integrare europeană. De asemenea, comisarul Crețu se va întâlni cu reprezentanți ai societății civile, partidelor politice și mediului de afaceri.

Sâmbătă, 19 mai, comisarul pentru politică regională va vizita orașul Ungheni, una din localitățile în care se desfășoară seria de manifestări Orășelul European 2018 , ce oferă posibilitatea publicului larg de a afla informații despre sprijinul acordat de UE Republicii Moldova, în special prin intermediul proiectelor cu finanțare europeană implementate în regiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.