Acasă Politic Corina Crețu: Peste un miliard de euro vor fi investiți în dezvoltarea...

Corina Crețu: Peste un miliard de euro vor fi investiți în dezvoltarea urbană în România

DISTRIBUIȚI
EU Commissioner Corina Crețu and Prime Minister Pavel Filip at the press confrence after their meeting. Chisinau, Republic of Moldova.

 146372 – 21052018 –  În zilelel de 21 și 22 mai, comisarul european pentru Politică Regională, Corina Crețu, va efectua o vizită oficială la Bacău.

Luni, 21 mai, înaltul oficial european se va întâlni cu Viorica Dăncilă, prim-ministrul Guvernului României, cu Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, și cu Cosmin Necula, primarul municipiului Bacău. Comisarul european va participa la conferința cu tema “Investițiile urbane în Europa: provocare pentru schimbare” și va vizita proiectul cu finanțare europeană de la Observatorul Astronomic “Victor Anestin”, având ca scop restaurarea și valorificarea patrimoniului cultural local.

Marți, 22 mai, Corina Crețu va susține, împreună cu Rovana Plumb, un dialog cu cetățenii. la Universitatea ”Vasile Alecsandri” din Bacău.

”Peste un miliard de euro vor fi investiți în dezvoltarea urbană în România. Comisia Europeană este pregătită să ofere sprijinul necesar autorităților române pentru ca aceste resurse să fie folosite cât mai bine și cât mai repede. Ele reprezintă pentru orașele din România o ocazie ce nu poate fi ratată”, a declarat comisarul pentru politică regională înaintea vizitei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.