Acasă Anchete Interne Descinderi în București și Ilfov

Descinderi în București și Ilfov

Din nou scandal mare în Jandarmerie 

DISTRIBUIȚI

 146449 – 24052018 – Doi jandarmi – un ofițer și un subofițer – împreună cu doi complici au găsit o nouă modalitate de a-și suplimenta veniturile destul de bune la ora actuală (aproape 4.000 de lei lunar). Cei patru se dădaeau poliţişti şi jefuiau prostituate din Capitală. Unul dintre jandarmi este şi practicant de arte marţiale. Până acum, anchetatorii au probat două fapte: una comisă pe 9 decembrie 2017, iar alta pe 5 mai 2018.

Victimele erau abordate în urma anunţurilor pe care le postau pe internet şi prin care ofereau serviciile sexuale. Indivizii le sunau şi se dădeau drept oameni de afaceri, dornici de distracţie. Prostituatele ”lucrau” acasă, iar întâlnirile erau stabilite la domiciliul acestora. Ajunşi acolo, unul dintre jandarmi se legitima dându-se polițist. Sub pretextul calităţii oficiale, cei patru încercau să dea senzaţia că sunt în desfăşurarea unei proceduri penale şi făceau ”percheziţie”. De la una dintre femei, au luat  2.400 de lei şi un telefon mobil, iar de la o alta 4.000 de lei. Victimele au depus plângeri la poliţie, iar în scurt timp indiciile i-au condus pe anchetatori spre cei doi jandarmi.

Cazul a fost preluat de Serviciul de Investigaţii Criminale, din Poliţia Capitalei, sub coordonarea Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti, iar marţi dimineaţă anchetatorii au descins acasă la cei patru suspecţi, în Bucureşti şi în Ilfov, şi i-au dus la audieri. Cei patru nu recunosc nimic.

Bogdan Tudor, 29 de ani, este căpitan şi comandant de pluton. Cel de-al doilea, subofiţer, îi era subordonat şi prieten.

În trecut, cei doi jandarmi au mai fost cercetaţi şi sancţionaţi pentru încălcarea disciplinei militare. În cazul în care vor fi găsiţi vinovaţi, jandarmii vor fi trecuţi în rezervă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.