Acasă Anchete Justitie Florică, Tatomir și Pescariu, tot sub control judiciar

Florică, Tatomir și Pescariu, tot sub control judiciar

DISTRIBUIȚI
foto:news.ro

 146430 – 23052018 – Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis să menţină măsura controlului judiciar faţă de inculpaţii Claudiu Florică, Dinu Pescariu şi Călin Tatomir pentru 60 de zile, cu începere de la data de 4 iunie până pe 2 august inclusiv.

”Respinge cererile de revocare a măsurii preventive a controlului judiciar formulate de inculpaţii Florică Claudiu Ionuţ, Pescariu Dinu Mihail şi Tatomir Călin. Respinge cererile de modificare a conţinutului măsurii preventive a controlului judiciar formulate de inculpaţii Florică Claudiu Ionuţ şi Pescariu Dinu Mihail, în sensul înlăturării obligaţiei prevăzute de art. 215 alin. 2 lit a) Cod procedură penală”, se arată în minuta deciziei ÎCCJ.

La sfârşitul lui septembrie 2017, procurorii DNA au dispus trimiterea în judecată a lui Gabriel Sandu, aflat în executarea unei pedepse privative de libertate, la data faptei ministru al Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, pentru abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul, a lui Claudiu Ionuţ Florică, la data faptelor reprezentant al D.Con-Net AG, şi a lui Dinu Mihail Pescariu, la data faptelor reprezentant al D.Con-Net AG, pentru instigare la abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit şi spălare a banilor, dar şi a lui Călin Tatomir, la data faptelor director general Microsoft România SRL, pentru complicitate la abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit şi spălare a banilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.