Acasă Social Iohannis, amendat de CNCD

Iohannis, amendat de CNCD

DISTRIBUIȚI

  146216 – 09052018 – Preşedintele Klaus Iohannis a fost amendat de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) care a stabilit astăzi că termenul „penali” folosit de şeful statului depăşeşte limita libertăţii de exprimare şi a aplicat sancţiunea amenzii contravenţionale de 2.000 de lei.

Administrația Prezidențială arată că președintele contestă această amendă, pe care o consideră una eminamente politică. ”Președintele României consideră că este o decizie politică și va contesta la instanța competentă decizia CNCD”, arată Administrația Prezidențială.

 „Din punctul meu de vedere, lucrurile se pot rezuma la puţine cuvinte: nişte penali fac o încercare disperată să atace şi să discrediteze DNA şi conducerea DNA. După părerea mea, această încercare e jalnică şi neconvingătoare, iar opinia mea despre munca DNA o cunoaşteţi, dar îmi face plăcere să o repet. După părerea mea, DNA şi conducerea DNA fac o treabă foarte bună, iar acest atac, sau încercare de atac din partea unor penali e de natură să îmi confirme că DNA face o treabă bună” declara președintelui Iohannis, în data de 15 februarie. Sursa: Adevărul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.