Acasă Politic Oana Bîzgan, în comunitatea Young Global Leaders

Oana Bîzgan, în comunitatea Young Global Leaders

DISTRIBUIȚI
foto:facebook

 146215 – 09052018 – Deputata independentă Oana Bîzgan este prima femeie din politica românească ce se alătură comunității globale de lideri emergenți Young Global Leaders, program inițiat de Forumul Economic Mondial. Forumul a anunțat miercuri, 9 mai 2018, lista oficială a noilor membri YGL, promoția 2018 – http://widgets.weforum.org/ygl-2018/ .

Young Global Leaders identifică lideri din toate domeniile și de pe toate continentele care își dedică timpul și abilitățile pentru a ajuta lumea să devină un loc mai bun. Membrii comunității colaboreză pe parcursul unui mandat de cinci ani pentru a explora și identifica soluții la problemele globale. În fiecare an, mii de candidați din întreaga lume sunt nominalizați și evaluați în conformitate cu criterii riguroase de selecție; doar cca 100 dintre ei devin Young Global Leaders.

Oana Bîzgan se va alătura unei comunități exclusiviste, din care fac parte personalități precum Emmanuel Macron, David Cameron, Jacinda Ardern, Amal Clooney, Charlize Theron, Ashton Kutcher, Larry Page, Mark Zuckerberg, Marissa Mayer. „Sunt bucuroasă, mândră și onorată să fiu selectată de Forumul Economic Mondial pentru a intra în comunitatea Young Global Leaders 2018. Am convingerea că voi colabora cu lideri excepționali și vom aborda împreună proiecte importante la nivel european și internațional. Îmi propun să aduc pe agenda acestei comunități problemele specifice cu care ne confruntăm în România. De asemenea, voi continua să susțin egalitatea de șanse și de gen, așa cum o fac zi de zi în Parlament”, a declarat Oana Bîzgan, YGL 2018.

Programul Young Global Leaders a luat naștere în 2004 ca o modalitate de a ajuta liderii emergenți să abordeze problematici complexe și interdependente. Viziunea YGL presupune o comunitate globală a liderilor noii generații, capabili să contribuie la luarea deciziilor prin noi perspective asupra provocărilor moderne și asupra dezvoltării sustenabile pe plan regional și global.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.