Acasă Politic Pavel Popescu: Coaliția falimentară PSD&ALDE îngroapă economia României

Pavel Popescu: Coaliția falimentară PSD&ALDE îngroapă economia României

DISTRIBUIȚI

146340 – 17052018 –  Revoluția fiscală pusă în scenă de coaliția PSD&ALDE îngroapă ușor – ușor economia României, atrage atenția deputatul Pavel Popescu.

”Specialiștii avertizează că economia României începe să stagneze deoarece cetățenii nu au încredere să cheltuiască, disperați de efectele negative ale Revoluției Fiscală a celor de la PSD&ALDE. Le este teamă pentru ziua de mâine. Ceea ce nu spun cei de la putere este că suntem singura țara din Uniunea Europeană a cărei economie a stagnat în primele trei luni ale anului”, a declarat parlamentarul liberal Pavel Popescu.

Parlamentarul liberal, membru al Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci, atrage atenția că economia a stagnat, ratele cetățenilor s-au majorat, iar Institutul Național de Statistică a anunțat recent că rata inflației a urcat la cel mai mare nivel din ultimii cinci ani.

”Românii au plătit pentru mărfurile alimentare cu 4% mai mult decât acum un an, preţurile mărfurilor nealimentare au urcat cu 7,2%, iar preţurile serviciilor au crescut cu 2,83%. Tot Institutul Național de Statistică mai anunță că faţă de decembrie 2017, cele mai mari creşteri de preţuri s-au înregistrat, în aprilie, la fructe proaspete (13,91%), citrice (11,32%) şi gaze naturale (10,19%). Creșterea ratei inflației ne demonstrează că actul guvernamental girat de PSD&ALDE este unul ratat și cu efecte devastatoare pentru toți românii. Dacă situația va continua din ce în ce mai mulți români vor alege, pentru supraviețuire, să plece unde vor vedea cu ochii. Cei de la PSD&ALDE vor să distrugă țara” a mai declarat deputatul PNL Pavel Popescu – membru al Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.