Acasă Social PMB: A fost aprobat proiectul pilot pentru acordarea de servicii de transport...

PMB: A fost aprobat proiectul pilot pentru acordarea de servicii de transport gratuit persoanelor cu dizabilitati

DISTRIBUIȚI
foto:national.ro

 146353 – 18052018 – Consilierii generali ai Municipiului București au aprobat proiectul pilot “ABILITAXI – Servicii de transport gratuit dedicate persoanelor cu dizabilități”. În acest scop, PMB, prin Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti, se asociaza cu Asociatia RE-Start Cauza Buna in vederea implementarii in comun a proiectului.

ABILITAXI va asigura transport gratuit, cu patru maşini speciale, celor care folosesc scaune rulante în Bucuresti: DGASMB va pune la dispozitie, conform contractului, o masina, iar asociatia alte trei masini. Accesul la acest serviciu urmeaza sa se faca prin programare, printr-un dispecerat care va funcționa în cadrul DGASMB. In total, valoarea proiectului se ridica la cca 150.000 de euro.

Conform Autoritatii Nationale pentru Persoanele cu Dizabilitati, la sfarsitul anului 2017 in Bucuresti erau aproape 63.000 de persoane cu dizabiliati. Programul va contribui si la cresterea numarului de salariati si intreprinzatori din randul persoanelor cu dizabilitati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.