Acasă Politic Premierul Dăncilă s-a întânit cu secretarul general al OACI, Fang Liu

Premierul Dăncilă s-a întânit cu secretarul general al OACI, Fang Liu

DISTRIBUIȚI

 146172 – 08052018 –  Prim-ministrul Viorica Dăncilă a avut  o întrevedere, la Palatul Victoria, cu secretarul general al Organizației Aviației Civile Internaționale (OACI), Fang Liu.

Şeful Executivului a reiterat interesul pe care țara noastră îl acordă creșterii rezilienței și, implicit, asigurării securității cibernetice, într-un mediu cu tot mai multe provocări. De asemenea, l-a asigurat pe secretarul general al OACI de susținerea României față de obiectivele organizației, în general, și pentru cele care vizează asigurarea securității și siguranței aviației civile, în mod special.

Totodată, prim-ministrul Viorica Dăncilă, a susținut necesitatea unei reprezentări adecvate a specialiștilor români în cadrul OACI, ținând cont de tradiția pe care țara noastră o are în domeniul aviației civile și, mai ales, de înalta calificare a experților români.

În perioada 7 – 9 mai 2018, are loc, la Bucureşti, reuniunea Organizaţiei Aviaţiei Civile Internaţionale (OACI), privind securitatea cibernetică în aviaţia civilă, eveniment care urmărește promovarea şi armonizarea demersurilor din domeniul securităţii cibernetice la nivel regional şi global.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.